Disclaimer

BeFrank PPI NV stelt de informatie op jouw persoonlijke pensioenpagina met grote zorgvuldigheid samen en streeft ernaar dat alle informatie altijd juist is. Helaas kan het voorkomen dat informatie gepubliceerd door BeFrank PPI NV onvolledig en/of onjuist blijkt te zijn. Hiervoor kan BeFrank niet aansprakelijk gesteld worden. Jouw persoonlijke pensioenpagina wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. BeFrank PPI NV behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

BeFrank PPI NV doet er alles aan om informatie op een duidelijke, begrijpelijke manier te tonen. Je komt op je persoonlijke pensioenpagina daarom bruto en netto bedragen, informatie over beleggingen en doorberekeningen naar toekomstige uitkeringen tegen. Bij het bepalen van deze bedragen wordt gebruik gemaakt van rekenregels, rekenrente en (fiscale) wet- en regelgeving zoals die nu geldt. Het kan zijn dat er verandering optreedt in deze wet- en regelgeving. Er zijn dan ook geen rechten te ontlenen aan de op uw persoonlijke pensioenpagina getoonde bedragen en/of prognoses.

Informatie die BeFrank verstrekt over beleggingen of op juridisch of fiscaal terrein, zijn nooit persoonlijk advies. Voor het controleren van de getoonde informatie en implicaties voor jouw persoonlijke (financiƫle) situatie, adviseren wij je om een gecertificeerd pensioen adviseur te raadplegen.

Om er zeker van te zijn dat alle informatie goed wordt weergegeven, is het van belang dat er gewerkt wordt met de nieuwste versie van de internetbrowser en de laatste versie besturingssysteem. Een voordeel daarbij is dat nieuwe versies van internetbrowsers meestal over betere beveiligingstechnieken beschikken dan oudere versies. Om te controleren of je de nieuwste versie van uw browser gebruikt, kunt je terecht op de website van jouw internetprovider. Daar vindt je indien nodig gratis updates om uw besturingssysteem optimaal beveiligd te houden.